inspiratiedagen

Aanpak van slaapproblemen bij het jonge kind (0-5 jaar)

Wat fijn dat je hier bent!

Wij kijken er al naar uit om je binnenkort te mogen verwelkomen op onze cursus. Hieronder zie je de praktische gegevens van waar en wanneer we je verwachten. Op het einde van de cursus krijg je ook een bewijs van aanwezigheid en een handige infographic die de cursus kort samenvat. Beide kan je na de cursus hier downloaden. 

Tot binnenkort!

Datum

Datum

21/10/2022
Over wie?

Over Wie

Jonge kinderen (0-5) met slaapproblemen
locatie

Locatie

Syntra Mechelen – Oude Baan 2, 2800 Mechelen
Duur

Duur

Halve dag (13u30 – 16u30)
Old School

Lesvorm

Samen in real life

Aanpak van slaapproblemen bij het jonge kind (0-5 jaar)

Een zekere aanvaarding van onderbroken nachten lijkt aangewezen want veel slaapmoeilijkheden behoren nog tot de normale ontwikkeling van jonge kinderen. Tegelijkertijd weten we dat slaapmoeilijkheden een nefaste invloed kunnen uitoefenen op ouders (en hun kindjes). Wat kan ouders en hun baby dan helpen wanneer de slaapregulatie zo moeilijk verloopt? In deze bijscholing vertel ik jou meer over de werking van slaap en ga je naar huis met een realistisch idee over slaappatronen bij jonge kinderen. Je krijgt heel wat praktische inzichten en concrete tips waar je zelf mee aan de slag kan: initiëren van een gezond slaapritme, ideale slaapomgeving, de voorwaarden om tot slapen te komen, troostmethoden, de grootste slaapverstoorders bij jonge kinderen… Daarnaast geef ik mee wanneer een doorverwijzing aangewezen is en bij wie ouders terechtkunnen voor hun slaapvragen.

Hou jij van kadootjes?

Laat je e-mailadres achter. Wij sturen je nieuws over nieuwe podcasts, artikels, opleidingen. Vertel het als eerste aan je collega’s en word hun heldere held.