Emotieregulatie via onze inwendige zintuigen

Wat fijn dat je hier bent!

Wij kijken er al naar uit om je binnenkort te mogen verwelkomen op onze cursus. Hieronder zie je de praktische gegevens van waar en wanneer we je verwachten. Op het einde van de cursus krijg je ook een bewijs van aanwezigheid en een handige infographic die de cursus kort samenvat. Beide kan je na de cursus hier downloaden. 

Als je nog specifieke wensen hebt qua eten kan je dit ook via onderstaande formulier laten weten.

Tot binnenkort!

Geen zorgen, wij voorzien een lunch!

Voor een “Old school” cursus voorzien wij een lunch. Dit is steeds een gevarieerd vegetarisch aanbod. Dit is een bewuste keuze om zo onze ecologische voetafdruk te verkleinen en ons steentje bij te dragen om de klimaatopwarming tegen te gaan.

Als je bepaalde zaken niet kan eten, vul dan onderstaand formulier in. 

Allergieën? ... Laat het ons weten!

Datum

Datum

28/10/2021

Over Wie

Alle mensen die zintuiglijke problemen hebben, ongeacht leeftijd of diagnose

Locatie

Oude Abdij Drongen – Drongenplein 27, 9031 Drongen (Gent) ​België – www.oudeabdij.be
Duur

Duur

1 lesdag (van 9u30 tot 16u)
Old School

Lesvorm

Samen in real life

Emotieregulatie via onze inwendige zintuigen

Je vraagt zich af hoe emoties tot stand komen. En wat de rol van onze interne zintuigen zoals de interoceptie en de proprioceptie daar precies bij is. Je vraagt zich af hoe het toch komt dat sommige mensen zo weinig nuance en schakering hebben in hun emoties. Of waarom sommige mensen zo’n plotse heftige emotionele uitbarstingen kunnen hebben. En wat de rol van een andere zintuiglijke verwerking is. En vooral: wat kan je doen om hen daarin te ondersteunen? Onwaarschijnlijk boeiende en relevante inzichten leggen we helder voor je uit.

Hou jij van kadootjes?

Laat je e-mailadres achter. Wij sturen je nieuws over nieuwe podcasts, artikels, opleidingen. Vertel het als eerste aan je collega’s en word hun heldere held.