Een abonnement op onze e-learnings?

Bestaat je school of voorziening uit een grote toffe bende collega’s en ben jij verantwoordelijk voor hun opleidingen? Perfect! Wij kunnen hen allemaal tegelijk en toch op een flexibele manier hun kennis laten bijscherpen! Via een e-learning abonnement krijgt je school of voorziening een jaar lang toegang tot een variatie aan e-learningpakketten. Zo leid je het team op in hun beschikbare tijd en op een plek naar keuze. Geen gepuzzel om iedereen samen te krijgen en geen verplaatsingen. Neem contact met ons op, dan bekijken we de mogelijkheden. Wij kijken er al naar uit!

E-learning 1 jaar

1 jaar beschikbaar

Jouw team heeft 1 jaar lang onbeperkte toegang tot de e-learnings

opvolgmoment e-learning

met live opvolging

Heb je specifieke vragen? Geen probleem. Wij komen ook langs voor een live opvolgmoment.

abonnement e-learning

voor je hele team

De kennis is direct beschikbaar voor iedereen uit je team.

Alle voordelen op een rijtje

Interesse? Neem contact met ons op via info@huishelder.be of 0491/63 10 13 

Ga je toch liever voor een oldschool studiedag op maat van je school of voorziening? Ook daarmee helpen we je graag verder! Bekijk al onze cursussen die we op maat aanbieden. 

Onze e-learnings hebben allemaal een gratis proefles

Ben je geprikkeld, maar wil je eerst even zien hoe het nu écht allemaal in elkaar zit? Perfect! We hebben bij elk e-learning traject één les beschikbaar gemaakt voor iedereen. Dat wil zeggen dat je die zomaar kan bekijken, gratis. Zo kan je zonder risico zelf voelen of het wij terecht zo fier zijn op onze producten en met volle vertrouwen starten met een e-learning traject.

Hou jij van kadootjes?

Laat je e-mailadres achter. Wij sturen je nieuws over nieuwe podcasts, artikels, opleidingen. Vertel het als eerste aan je collega’s en word hun heldere held.