Huisgenoten

Logo Huis Helder

Huis Helder

Heeft een missie

Communicatie helderder maken!

Wij zijn er van overtuigd dat communicatie  beter kan. En dan vooral in situaties waar communicatie niet vanzelfsprekend is. Communicatie is het fundament van relaties en heldere communicatie draagt bij tot levenskwaliteit door betere relaties en meer rust in het hoofd.

Vanuit onze jarenlange ervaring met autisme zijn we bij Huis Helder doordrongen van het belang van verheldering en concrete communicatie. Autisme zal altijd onze bijzondere aandacht blijven wegdragen, maar net door die ervaringen zien we heel duidelijk de voordelen van heldere communicatie in andere situaties zoals bij  verstandelijke beperking, dementie, psychose, trauma, moeilijke opvoedingssituaties,…. 

Heldere communicatie willen wij ook in onze cursussen en opleidingen. Complexe en theoretische kennis vertalen wij voor jou naar heldere inzichten en praktische vaardigheden. Zaken waar jij wat aan hebt in je dagelijkse uitdagingen en die jou op weg helpen naar een betere relatie met mensen voor wie communicatie niet vanzelfsprekend is. Om zo samen meer levenskwaliteit te vinden.

missie

In ons aanbod vind je opleidingen die zich specifiek richten op autisme. Dat blijft onze specialisatie. Maar ook als je niet met mensen met autisme werkt, hebben wij heel wat te bieden. Sommige onderwerpen zijn erg breed inzetbaar zodat ze jou heel wat handvaten zullen geven voor de omgang met andere doelgroepen. Andere onderwerpen richten zich net specifiek op die andere doelgroepen. Neem gerust een kijkje in ons aanbod. Heldere  uitleg vind je daar bij elk onderwerp.

Tenslotte willen we niet alleen meer levenskwaliteit voor mensen met communicatiemoeilijkheden en zij die er dagelijks mee omgaan, maar ook voor onszelf. 

Huis Helder is een werkplek met aandacht voor de mens achter de werknemer. Een plek waar autonomie, talentontwikkeling, zelfontplooiing en duurzaamheid belangrijk zijn. Dat vertaalt zich in klantvriendelijkheid. Want ons best doen voor jou, maakt ons blij.

Hou jij van kadootjes?

Laat je e-mailadres achter. Wij sturen je nieuws over nieuwe podcasts, artikels, opleidingen. Vertel het als eerste aan je collega’s en word hun heldere held.