Autisme uitgelegd. Concreet en bruikbaar

Wat fijn dat je hier bent!

Wij kijken er al naar uit om je binnenkort te mogen verwelkomen op onze cursus. Hieronder zie je de praktische gegevens van waar en wanneer we je verwachten. Op het einde van de cursus krijg je ook een bewijs van aanwezigheid en een handige infographic die de cursus kort samenvat. Beide kan je na de cursus hier downloaden. 

Als je nog specifieke wensen hebt qua eten kan je dit ook via onderstaande formulier laten weten.

Tot binnenkort!

Geen zorgen, wij voorzien een lunch!

Voor een “Old school” cursus voorzien wij een lunch. Dit is steeds een gevarieerd vegetarisch aanbod. Dit is een bewuste keuze om zo onze ecologische voetafdruk te verkleinen en ons steentje bij te dragen om de klimaatopwarming tegen te gaan.

Als je bepaalde zaken niet kan eten, vul dan onderstaand formulier in. 

Allergieën? ... Laat het ons weten!

Datum

Datum

16/01/2023
Over wie?

Over Wie

Over iedereen met autisme met een normaal begaafdheid of een verstandelijke beperking.
locatie

Locatie

Syntra Mechelen – Oude Baan 2, 2800 Mechelen
Duur

Duur

1 lesdag (9u30-16u30)
Old School

Lesvorm

Samen in real life

Autisme uitgelegd. Concreet en bruikbaar

Ben jij mee met wat autisme is? Ken jij de grote variatie in uitingsvorm? Weet jij wat mensen met autisme bindt? En heb je al gehoord van Theory of Mind of het voorspellende brein? Of heb jij eerder een stereotiep beeld van wat autisme juist inhoudt? Geen probleem want in deze cursus geven we je meer inzicht in wat het betekent om autisme te hebben om zo de mensen met autisme optimaal te begeleiden, te begrijpen of te ondersteunen.

Hou jij van kadootjes?

Laat je e-mailadres achter. Wij sturen je nieuws over nieuwe podcasts, artikels, opleidingen. Vertel het als eerste aan je collega’s en word hun heldere held.