Door het lint: omgaan met gedragsproblemen 26/09

Wat fijn dat je hier bent!

Wij kijken er al naar uit om je binnenkort te mogen verwelkomen op onze cursus. Hieronder zie je de praktische gegevens van waar en wanneer we je verwachten. Op het einde van de cursus krijg je ook een bewijs van aanwezigheid en een handige infographic die de cursus kort samenvat. Beide kan je na de cursus hier downloaden. 

Als je nog specifieke wensen hebt qua eten kan je dit ook via onderstaande formulier laten weten.

Tot binnenkort!

Geen zorgen, wij voorzien een lunch!

Voor een “Old school” cursus voorzien wij een lunch. Dit is steeds een gevarieerd vegetarisch aanbod. Dit is een bewuste keuze om zo onze ecologische voetafdruk te verkleinen en ons steentje bij te dragen om de klimaatopwarming tegen te gaan.

Als je bepaalde zaken niet kan eten, vul dan onderstaand formulier in. 

Allergieën? ... Laat het ons weten!

Datum

Datum

26/09/2023
Over wie?

Over Wie

Over alle mensen die riskeren om regelmatig in een situatie van meltdown of heftige woede-uitbarstingen terecht te komen. De besproken strategieën zijn toepasbaar op alle leeftijden en alle ontwikkelingsniveaus.
locatie

Locatie

Cultuurhuis Casino – Varenstraat 22A, 3530 Houthalen-Helchteren
Duur

Duur

1 lesdag (9u30-16u)
Old School

Lesvorm

Samen in real life

Door het lint: omgaan met gedragsproblemen 26/09

Bij gedragsproblemen is het natuurlijk belangrijk om preventief te werken. Maar hoe goed je dat ook doet, er bestaat altijd de kans dat de zaken escaleren en dat je te maken krijgt met soms heftige woede-uitbarstingen of een zogenaamde meltdown. Wat kan je op zo’n moment doen? En wat doe je misschien beter niet? In deze workshop overlopen we een hele resum aan technieken en ingrepen die jou en de persoon met de meltdown zullen helpen om daar zo goed mogelijk door te komen.

Hou jij van kadootjes?

Laat je e-mailadres achter. Wij sturen je nieuws over nieuwe podcasts, artikels, opleidingen. Vertel het als eerste aan je collega’s en word hun heldere held.