Help, ik zit met heel wat vragen! Wat na 1 maand autisme in jouw klas?

Wat fijn dat je hier bent!

Wij kijken er al naar uit om je binnenkort te mogen verwelkomen op onze cursus. Hieronder zie je de praktische gegevens van waar en wanneer we je verwachten. Op het einde van de cursus krijg je ook een bewijs van aanwezigheid en een handige infographic die de cursus kort samenvat. Beide kan je na de cursus hier downloaden. 

Als je nog specifieke wensen hebt qua eten kan je dit ook via onderstaande formulier laten weten.

Tot binnenkort!

Geen zorgen, wij voorzien een lunch!

Voor een “Old school” cursus voorzien wij een lunch. Dit is steeds een gevarieerd vegetarisch aanbod. Dit is een bewuste keuze om zo onze ecologische voetafdruk te verkleinen en ons steentje bij te dragen om de klimaatopwarming tegen te gaan.

Als je bepaalde zaken niet kan eten, vul dan onderstaand formulier in. 

Allergieën? ... Laat het ons weten!

Datum

Datum

07/10/2022
Over wie?

Over Wie

Over kleuters en lagere schoolkinderen met autisme in de klas met een (rand)normale begaafdheid
locatie

Locatie

Cultuurhuis Casino – Varenstraat 22A, 3530 Houthalen-Hechteren
Duur

Duur

1 lesdag (9u30-16u)
Old School

Lesvorm

Samen in real life

Help, ik zit met heel wat vragen! Wat na 1 maand autisme in jouw klas?

Net gestart in je autiklas. Of een kleuter of lagere schoolkind met autisme in je klas. Goed voorbereid of er in gegooid. Sowieso weet je stilaan van aanpakken. De routines sluipen er in, maar tegelijkertijd ook de eerste buien. En vragen. Heel wat vragen. Met deze vragen kan je terecht op de cursus ‘Na 1 maand autisme in mijn klas’. Daarin geven we een korte opfrissing van de noden van kinderen met autisme in de klas. We bekijken hoe we een klaswerking optimaal kunnen organiseren voor kinderen met autisme. En er is ruimte voor vragen. Veel ruimte. We zoeken samen naar oplossingen en geven heel wat frisse ideeën om moeilijke zaken aan te pakken of om goed werkende zaken uit te breiden. 

Hou jij van kadootjes?

Laat je e-mailadres achter. Wij sturen je nieuws over nieuwe podcasts, artikels, opleidingen. Vertel het als eerste aan je collega’s en word hun heldere held.