Moeilijk gedrag begrijpen en voorkomen

Wat fijn dat je hier bent!

Wij kijken er al naar uit om je binnenkort te mogen verwelkomen op onze cursus. Hieronder zie je de praktische gegevens van waar en wanneer we je verwachten. Op het einde van de cursus krijg je ook een bewijs van aanwezigheid en een handige infographic die de cursus kort samenvat. Beide kan je na de cursus hier downloaden. 

Als je nog specifieke wensen hebt qua eten kan je dit ook via onderstaande formulier laten weten.

Tot binnenkort!

Geen zorgen, wij voorzien een lunch!

Voor een “Old school” cursus voorzien wij een lunch. Dit is steeds een gevarieerd vegetarisch aanbod. Dit is een bewuste keuze om zo onze ecologische voetafdruk te verkleinen en ons steentje bij te dragen om de klimaatopwarming tegen te gaan.

Als je bepaalde zaken niet kan eten, vul dan onderstaand formulier in. 

Allergieën? ... Laat het ons weten!

Datum

Datum

16/05/2022
17/05/2022
Over wie?

Over Wie

Mensen die moeilijk, uitdagend gedrag vertonen. De principes en strategieën die in deze cursus aan bod komen zijn bruikbaar bij kinderen en volwassenen, verstandelijk beperkt of normaal begaafd.
locatie

Locatie

MartiniPlaza, Leonard Springerlaan 2, 9727 KB Groningen, Nederland
Duur

Duur

2 lesdagen (9u30 tot 16u)
Old School

Lesvorm

Samen in real life

Moeilijk gedrag begrijpen en voorkomen

Moeilijk gedrag kan allerlei vormen aannemen. Van extreem passief tot extreem agressief. Belangrijk zal zijn om naar de oorzaak van het gedrag te gaan zoeken. Want iemand is niet lastig, maar heeft het lastig. Wil je meer inzichten verwerven over de achterliggende oorzaken van probleemgedrag? Wil je je analytische blik aanscherpen met een concreet stappenplan om tot betere inzichten te komen? Dan is deze tweedaagse, waarin we aan de slag gaan met concrete casussen, geknipt voor jou. We houden hierbij rekening met alle contexten: thuis, op school, in de voorziening…

Hou jij van kadootjes?

Laat je e-mailadres achter. Wij sturen je nieuws over nieuwe podcasts, artikels, opleidingen. Vertel het als eerste aan je collega’s en word hun heldere held.