Over corrigeren en compenseren

Wat fijn dat je hier bent!

Wij kijken er al naar uit om je binnenkort te mogen verwelkomen op onze cursus. Hieronder zie je de praktische gegevens van waar en wanneer we je verwachten. Op het einde van de cursus krijg je ook een bewijs van aanwezigheid en een handige infographic die de cursus kort samenvat. Beide kan je na de cursus hier downloaden. 

Als je nog specifieke wensen hebt qua eten kan je dit ook via onderstaande formulier laten weten.

Tot binnenkort!

Geen zorgen, wij voorzien een lunch!

Voor een “Old school” cursus voorzien wij een lunch. Dit is steeds een gevarieerd vegetarisch aanbod. Dit is een bewuste keuze om zo onze ecologische voetafdruk te verkleinen en ons steentje bij te dragen om de klimaatopwarming tegen te gaan.

Als je bepaalde zaken niet kan eten, vul dan onderstaand formulier in. 

Allergieën? ... Laat het ons weten!

Datum

Datum

10/02/2023
Over wie?

Over Wie

Over mensen met autisme van kleuter tot volwassene.
locatie

Locatie

Begijnhof Sint-Annazaal, 8500 Kortrijk
Duur

Duur

1 lesdag (9u30-16u)
Old School

Lesvorm

Samen in real life

Over corrigeren en compenseren

Wanneer we doelstellingen bepalen om aan te werken, kunnen we meteen de juiste weg opgaan wanneer we kiezen voor compensatiedoelstellingen. Nochtans wordt er nog te vaak voor correctiedoelstellingen gekozen. Dit gebeurt vaak onbewust en zet de begeleiding meteen al op losse schroeven. Tijdens deze cursus geven we een achtergrond mee om te zoeken naar de juiste soort doelstellingen, met het meeste effect en een snelle generalisatie. Deze cursus bevat oefeningen.

Hou jij van kadootjes?

Laat je e-mailadres achter. Wij sturen je nieuws over nieuwe podcasts, artikels, opleidingen. Vertel het als eerste aan je collega’s en word hun heldere held.