inspiratiedagen

Prikkelverwerking bij jonge kinderen

Wat fijn dat je hier bent!

Wij kijken er al naar uit om je binnenkort te mogen verwelkomen op onze cursus. Hieronder zie je de praktische gegevens van waar en wanneer we je verwachten. Op het einde van de cursus krijg je ook een bewijs van aanwezigheid en een handige infographic die de cursus kort samenvat. Beide kan je na de cursus hier downloaden. 

Tot binnenkort!

Datum

Datum

20/10/2022
Over wie?

Over Wie

Baby’s en jonge kinderen
locatie

Locatie

Syntra Mechelen – Oude Baan 2, 2800 Mechelen
Duur

Duur

Halve dag (13u30 – 16u30)
Old School

Lesvorm

Samen in real life

Prikkelverwerking bij jonge kinderen

Baby’s wenen, dit is een universeel gegeven. Sommige baby’s wenen meer of zijn algemeen onrustiger dan andere. 20% van ouders zoeken hulp voor onrustig en huilerig gedrag van hun baby; medische onderzoeken geven vaak geen verklaring voor de klacht. Toch speelt een kind-eigen aspect vaak wel een rol in de zorgen die ouders ervaren, namelijk de gebrekkige vaardigheid van baby’s om prikkels (zintuiglijke informatie) op een goede manier te laten binnenkomen in hun lichaam (brein) en een gepaste respons te geven. Om ouders te begeleiden deze vaardigheid bij hun kleintje te helpen ontwikkelen is het handig iets meer te weten over prikkelverwerking.

Hou jij van kadootjes?

Laat je e-mailadres achter. Wij sturen je nieuws over nieuwe podcasts, artikels, opleidingen. Vertel het als eerste aan je collega’s en word hun heldere held.