Sociaal gedrag ontleed bij mensen met autisme

Wat fijn dat je hier bent!

Wij kijken er al naar uit om je binnenkort te mogen verwelkomen op onze cursus. Hieronder zie je de praktische gegevens van waar en wanneer we je verwachten. Op het einde van de cursus krijg je ook een bewijs van aanwezigheid en een handige infographic die de cursus kort samenvat. Beide kan je na de cursus hier downloaden. 

Als je nog specifieke wensen hebt qua eten kan je dit ook via onderstaande formulier laten weten.

Tot binnenkort!

Geen zorgen, wij voorzien een lunch!

Voor een “Old school” cursus voorzien wij een lunch. Dit is steeds een gevarieerd vegetarisch aanbod. Dit is een bewuste keuze om zo onze ecologische voetafdruk te verkleinen en ons steentje bij te dragen om de klimaatopwarming tegen te gaan.

Als je bepaalde zaken niet kan eten, vul dan onderstaand formulier in. 

Allergieën? ... Laat het ons weten!

Datum

Datum

10/02/2022
11/02/2022
Over wie?

Over Wie

Over normaal begaafde mensen met autisme -van kleuter tot volwassene- die sociale uitdagingen tegenkomen.
locatie

Locatie

Oude Abdij Drongen – Drongenplein 27, 9031 Drongen (Gent) ​België – www.oudeabdij.be
Duur

Duur

2 lesdagen (9u30-16u)
Old School

Lesvorm

Samen in real life

Sociaal gedrag ontleed bij mensen met autisme

Als je graag wil begrijpen waarom mensen met autisme sociale gedragsregels aan hun laars lappen, heel strikt opvolgen of stresserend vinden, ben je bij deze cursus aan het juiste adres. Via oefeningen en theorie krijg je zicht op de andere sociale beleving. Je begrijpt beter waar bepaalde gedragingen vandaan komen en je leert mensen met autisme ondersteunen in die andere beleving. Je leert dat verandering niet altijd noodzakelijk is en welke stappen je kan zetten indien het wél nodig is.

Hou jij van kadootjes?

Laat je e-mailadres achter. Wij sturen je nieuws over nieuwe podcasts, artikels, opleidingen. Vertel het als eerste aan je collega’s en word hun heldere held.