Vrije tijd helder krijgen voor kinderen met autisme

Wat fijn dat je hier bent!

Wij kijken er al naar uit om je te mogen verwelkomen op onze cursus. Hieronder zie je wanneer de cursus doorgaat. Je vindt hier ook de link naar de cursus. 

Datum

Datum

21/03/2022
Over wie?

Over Wie

Over kleuters, kinderen en adolescenten met autisme en een (rand)normale begaafdheid. De vrijetijds principes vertrekken van het autisme maar zijn evengoed toepasbaar bij anderen waarbij de vrije tijd moeilijk verloopt.
locatie

Locatie

Online
Duur

Duur

1 lesdag (9u-15u30)
Do it together online

Lesvorm

Samen live online

Vrije tijd helder krijgen voor kinderen met autisme

Grijp je spontaan naar je hoofd wanneer de zoveelste verlofdag van je kinderen zich aanbiedt? Springen de tranen in je ogen bij de zoveelste mislukte hobbypoging? Zit je als een militair op wacht wanneer je kinderen samen spelen? Dan is het zeker zinvol om je in te schrijven voor deze cursus. Na het doorlopen van de cursus zal je beter begrijpen waarom vrije tijdsinvulling zo moeilijk is. Bovendien weet je dan hoe je dit begrip kan inzetten om oplossingen te vinden en de gegeven voorbeelden aan te passen aan jouw kind. Een inspanning die ook jouw vrije tijd ten goede komt!

Hou jij van kadootjes?

Laat je e-mailadres achter. Wij sturen je nieuws over nieuwe podcasts, artikels, opleidingen. Vertel het als eerste aan je collega’s en word hun heldere held.