Waarom zetten wij zo in op E-learning

Je hebt het misschien al gemerkt, wij geloven in de toekomst van e-learning. E-learning heeft tal van voordelen: je volgt en bekijkt de cursus wanneer het voor JOU uitkomt én je bepaalt zelf het tempo. Bekijk je alle lessen in één keer of spreid je liever alles over een langere tijd? Weet dat wij de cursus steeds up to date houden  als er nieuwe wetenschappelijke inzichten zijn.

Bij onze grotere e-learnings, vergelijkbaar met een 2-daagse cursus, kiezen wij voor een combinatie van e-learning en een klassieke cursus: je krijgt de kans om het op eigen tempo te verwerken én ook de mogelijkheid om vragen te stellen aan de docent tijdens digitale intervisiemomenten, de live sessies. Opnieuw kan jij kiezen uit verschillende momenten zodat het bijna aanvoelt als een ‘me-momentje’.

Ben je geprikkeld, maar wil je eerst even zien hoe het nu écht allemaal in elkaar zit? Perfect! We hebben bij elk e-learning traject één les beschikbaar gemaakt voor iedereen. Dat wil zeggen dat je die zomaar kan bekijken, gratis. Zo kan je zonder risico zelf voelen of het wij terecht zo fier zijn op onze producten en met volle vertrouwen starten met een e-learning trjaject.

Hou jij van kadootjes?

Laat je e-mailadres achter. Wij sturen je nieuws over nieuwe podcasts, artikels, opleidingen. Vertel het als eerste aan je collega’s en word hun heldere held.