Waarom zetten wij zo in op E-learning

Je hebt het misschien al gemerkt, wij geloven in de toekomst van e-learning. E-learning heeft tal van voordelen: je volgt en bekijkt de cursus wanneer het voor JOU uitkomt én je bepaalt zelf het tempo. Bekijk je alle lessen in één keer of spreid je liever alles over een langere tijd? Weet dat wij de cursus steeds up to date houden  als er nieuwe wetenschappelijke inzichten zijn.

Momenteel is het al helemaal niet evident om te kiezen voor opleidingen: ‘Zal het doorgaan?’, ‘Zal ik aanwezig kunnen zijn?’, ‘Wat als er iets tussenkomt, krijgt ik dan mijn geld terug?’. E-learning geeft in deze onzekere tijden toch enige zekerheid: de lessen gaan altijd door en je zo slaag je erin om jezelf te blijven bijscholen en nieuwe dingen te leren.

Wij kiezen bij het ‘Mix it up’ e-learning model voor een combinatie van e-learning en een klassieke cursus: je krijgt de kans om het op eigen tempo te verwerken én ook de mogelijkheid om vragen te stellen aan de docent tijdens digitale intervisiemomenten. Opnieuw kan jij kiezen uit verschillende momenten zodat het bijna aanvoelt als een ‘me-momentje’.

Laten we eerlijk zijn, deze tijden zijn al druk genoeg.
Ben je geprikkeld, maar wil je eerst even zien hoe het nu écht allemaal in elkaar zit? Perfect! We hebben bij elk e-learning traject één les beschikbaar gemaakt voor iedereen. Dat wil zeggen dat je die zomaar kan bekijken, gratis. Zo kan je zonder risico zelf voelen of het wij terecht zo fier zijn op onze producten en met volle vertrouwen starten met een e-learning trjaject.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Hou jij van kadootjes?

Laat je e-mailadres achter. Wij sturen je nieuws over nieuwe podcasts, artikels, opleidingen. Vertel het als eerste aan je collega’s en word hun heldere held.