Alle cursussen

Wat is jouw leerstijl?

Filter

Old School

Old school

Voor sommige betekent old school ouderwets, voor anderen staat het net voor ‘degelijk’. Wat jij er ook van vindt, met de oldschool opleidingen bedoelen we fysieke opleidingen. We komen ergens  samen, nemen de tijd om je vaardiger te maken, naar je vragen te luisteren, uit te wisselen en er een aangenaam leerrijk moment van te maken.

Do it yourself online

Do it yourself online

Online leren is het nieuwe leren. Waar en wanneer jij wil, ontdek je onze online leerpakketten. Op jouw eigen  tempo doorloop je de video’s, teksten en oefeningen. Deze versterken jou niet alleen in je kennis, maar ook in je vaardigheden.

Do it together online

Do it together online

Online leren kan ook samen, in groep, met een docent. Je spaart een soms verre verplaatsing uit, maar krijgt toch de kans om live en interactief je kennis en vaardigheden aan te scherpen. Deze opleidingen gaan van kortdurende webinars tot dagopleidingen.

Mix it up

Mix it up

Online leren op zelfgekozen momenten, geeft veel vrijheid. Toch wil je soms met je vragen ergens terecht. In deze pakketten zijn er naast de video’s en oefeningen die je op je eigen tempo doorloopt, enkele  interactieve momenten voorzien online met de docent.

Custom made

Custom made

Ben je opleidingsverantwoordelijke in een school of voorziening en wil je graag je personeel samen opleiden? Dat kan! Waar en wanneer je wil, met een op maat gesneden inhoud. Neem contact op om samen de mogelijkheden te bekijken. Van theoretische lessen over praktische begeleiding tot concrete tips op maat van jouw werkcontext. Wij helpen je verder!

Hou jij van kadootjes?

Laat je e-mailadres achter. Wij sturen je nieuws over nieuwe podcasts, artikels, opleidingen. Vertel het als eerste aan je collega’s en word hun heldere held.