Autisme bij meisjes en vrouwen, hoe hetzelfde ook anders kan zijn 09/05

Wat fijn dat je hier bent!

Wij kijken er al naar uit om je binnenkort te mogen verwelkomen op onze cursus. Hieronder zie je de praktische gegevens van waar en wanneer we je verwachten. Op het einde van de cursus krijg je ook een bewijs van aanwezigheid en een handige infographic die de cursus kort samenvat. Beide kan je na de cursus hier downloaden. 

Als je nog specifieke wensen hebt qua eten kan je dit ook via onderstaande formulier laten weten.

Tot binnenkort!

Geen zorgen, wij voorzien een lunch!

Voor een “Old school” cursus voorzien wij een lunch. Dit is steeds een gevarieerd vegetarisch aanbod. Dit is een bewuste keuze om zo onze ecologische voetafdruk te verkleinen en ons steentje bij te dragen om de klimaatopwarming tegen te gaan.

Als je bepaalde zaken niet kan eten, vul dan onderstaand formulier in. 

Allergieën? ... Laat het ons weten!

Datum

Datum

09/05/2023
Over wie?

Over Wie

Over meisjes en vrouwen met autisme.
locatie

Locatie

Pastoor, Boomstraat 73, Gent
Duur

Duur

1 lesdag (9u30-16u30)
Old School

Lesvorm

Samen in real life

Autisme bij meisjes en vrouwen, hoe hetzelfde ook anders kan zijn 09/05

Meisjes en vrouwen met autisme worden vaak bekeken als een specifieke doelgroep. Wat maakt hen zo speciaal? Functioneren ze anders dan mannen met autisme? En vragen ze dan ook een andere benadering?  Tijdens deze cursus zetten we de belangrijkste bevindingen op een rijtje. We gaan dieper in op de valkuilen bij de aanpak en geven tips voor begeleiding. Er is tevens ruimte voorzien voor vragen en discussie.

Hou jij van kadootjes?

Laat je e-mailadres achter. Wij sturen je nieuws over nieuwe podcasts, artikels, opleidingen. Vertel het als eerste aan je collega’s en word hun heldere held.